En hyldest til badebolden

Præsentation på TED-konference går helt galt, da den frygtede roterende badebold dukker op på Mac’en og ødelægger fremlæggerens planer totalt.

Der er nok ingen Mac-brugere, der kan sige sig fri for at have stiftet bekendtskab med den farvede badebold, der dukker op, når maskinen presse lidt for hårdt. Den har det med at dukke op, når der er allermest ubelejligt, og stjæle sekund efter sekund.

Men hvorfor ikke få lidt sjov ud af det, lader det til, at der er nogen, der har tænkt. Improvisationsgruppen Improv Everywhere var inviteret til at tale på TED-konferencen i Long Beach, Californien, for nylig. De benyttede lejligheden til at lave lidt sjov med publikum.

En person fra gruppen gik på scenen, og foregav at ville fremlægge nogle interessante ideer for det talstærke publikum. Endelig fik han lidt tid i rampelyset, men hvad sker der. Mac’en slår knuder og ødelægger hans præsentation. Det udvikler sig dog hurtigt i en grotesk grad, der vel nærmest kan betegnes som en hyldest til badebolden.

Se selv i videoen her over.

Skrevet af Martin Wolsing, 16/03 2012
Tags:, ,
Relaterede indlæg
Kommentarer
Subscribe to RSS
 • Bastian

   

  Hvad hedder den tænke markør på engelsk som mac bruger?
  (Tænker på et google bilede, som baggrund?)

  18. marts 2012 @ 15:46

 • Torben.H

   

  Beachball måske?

  Noget overraskende fremlæggelse og et eller andet sted er det noget man som deltager helt sikkert vil huske. Smart.

  18. marts 2012 @ 21:00

Skriv en kommentar

For at kommentere skal du udfylde navn og mailadresse. Du kan også oprette en profil på siden. Du finder registreringsformen nederst i sidebaren i højre side (klik på "Opret").