15-tommer MacBook Air i april?

Der er fornyede rygter om at Apple vil lancere en MacBook Air med 15-tommers skærm. Denne gang mener en kilde at vide, at det vil ske i næste måned.

En kilde hos en producent af MacBook docking solutions hævder, at Apple vil lancere en 15-tommer MacBook Air allerede i april, skriver Electricpig.

MacBooken vil have porte på begge sider, ingen optiske drev og ingen ethernetport, men ellers er der ingen informationer om specifikationer. Kilden oplyser også, at computeren formodentlig vil erstatte 15-tommer MacBook Pro computeren, men at han ikke er klar over, om Apple holder liv i Pro-linjen med 17-tommers udgaven af MacBook Pro.

Skrevet af Martin Wolsing, 15/03 2012
Relaterede indlæg
Kommentarer
Subscribe to RSS
 • Anders Madsen

   

  Jeg kan virkelig ikke forstå, at de vil smede de to linjer af computere sammen. Det vil hvertfald ikke give mening hvis de lader pro modellen falde i preformance. Desuden ville jeg syntes at en 15 tommer air vil komme til at føles skrøbelig? Vi må se hvad de finder på. Jeg venter hvertfald med at købe ny mac til studiet indtil de kommer med nogle der er opgraderet.

  15. marts 2012 @ 12:42

 • John

   

  Til mine behov er Macbook Air perfekt,men jeg vil gerne have en mindst 15 tommer skærm.

  SÅ jeg håber det.
  Hvis de lavede den i sort metal, ville jeg være helt oppe og ringe 😀

  15. marts 2012 @ 18:18

 • Kenneth Lentz

   

  Er du gal man jeg glæder mig til den 15 tommer Air kommer, var meget i tvivl om jeg skulle ha den nye ipad eller om jeg skulle håbe på de lavede en større MBA men det ser det vist ud til 😀

  Havde os hørt nogle rygter om at de ville slå Air og pro serien sammen næste gang macbook pro’s får en opgradering så alle sammen vil få det samme design om MBA

  15. marts 2012 @ 19:33

Skriv en kommentar

For at kommentere skal du udfylde navn og mailadresse. Du kan også oprette en profil på siden. Du finder registreringsformen nederst i sidebaren i højre side (klik på "Opret").