Ny 15″ MacBook Air i næste kvartal

Ifølge de seneste rygter, vil Apple opdatere MacBook Air allerede i næste kvartal. Udover de sædvanlige hastighedsopgraderinger, skulle der være en ny 15 tommer-model klar.

Digitimes, der rammer rigtigt i deres forudsigelser rundt regnet hveranden gang, skriver at Apple planlægger at opdatere deres MacBook Air-linje i første kvartal næste år. Det er lidt tidligt i forhold til, hvor lang tid Apple normalt lader gå mellem to opdateringer – Air’en blev sidst opdateret i juli i år. Omvendt er Air’en gået fra at være et nicheprodukt til et af Apples vigtigste, så det er bestemt ikke usandsynligt, at Apple derfor har sat tempoet for opgraderinger i vejret.

Ud over opdateringe af de eksisterende 11,6- og 13,3-tommers modeler, skulle Apple være klar med en model med en 15 tommers skærm. Produktionen af den nye model skulle allerede så småt være gået i gang.

En lancering af en ny MacBook Air først på året passer meget godt med, at Intel på samme tid er klar med deres nye Ivy Bridge chips baseret på en 22 nm arkitektur. Ivy Bridge er en videreudvikling af den nuværende Sandy Bridge-arkitektur og kan levere 20% højere ydelse.

Skrevet af Martin Wolsing, 29/11 2011
Relaterede indlæg
Kommentarer
Subscribe to RSS
  • Andershm

     

    Passer meget godt med det jeg har læst andre steder om at de testede en 15 tommer skær
    I samme tykkelse som den på air, men de ikke vidste om den var til en ny air eller en tyndere Pro :)

    1. december 2011 @ 09:07

Skriv en kommentar

For at kommentere skal du udfylde navn og mailadresse. Du kan også oprette en profil på siden. Du finder registreringsformen nederst i sidebaren i højre side (klik på "Opret").